6-9 jaar

• Bank: € 14,00

iedereen gratis

wedstrijdtrain..

iedereen die iets extra's wil

• lessen: Za
  • Za: 10.00u – 11.15u
  • GRATIS
  • VOOR LEDEN ÉN NIET LEDEN

aanvullend per les

wedstrijdtrain..

extra woensdagtraining

XW
  • lessen: Wo
  • Wo: 18.30u – 20.00u
  • € 1,50
  • strippenkaart €25,00 per jaar

Bankgegevens

Judoclub Brunssum
IBAN: NL26 INGB 0003 1597 15

Vraag: Is judo gevaarlijk?

Nee, judo is niet gevaarlijk als je de goede technieken beheerst. In onze lessen worden deze technieken stap voor stap aangeleerd, zodat de kans op blessures tot een minimum beperkt wordt. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers en assistent trainers

Vraag: Is het mogelijk om eens te proberen?

Ja, het is mogelijk om een maand gratis de lessen te volgen. Daarna kan men besluiten om lid te worden van Judoclub Brunssum.

Vraag: Hoe oud moet ik zijn voor Judolessen?

De minimale leeftijd voor het volgen van judotrainingen is 6 jaar. I.v.m. de veiligheid en gezondheid voor de sporter is het pas vanaf 6 jaar verantwoord om trainingen te volgen.

Vraag: Hoe kan ik me aanmelden?

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina of stuur een mail naar info@judoclubbrunssum.nl

Vraag: Voor wie zijn de wedstrijdtrainingen?

De wedstrijdtrainingen zijn voor iedereen die iets extra's wil. Je krijgt extra trainingen om te leren hoe je tijdens een wedstrijd kunt reageren, anticiperen, variëren en natuurlijk de kans te vergroten om te winnen. Meedoen aan Pupillenuitwisselingen en toernooien wordt zo een extra mooie uitdaging.

Vraag: Waar moet ik me afmelden voor de training?

Ben je ziek of verhinderd? Bij voorkeur dien je je af te melden via ons mailadres: leden@judoclubbrunssum.nl. Als je al eerder weet dat je een keer niet kunt, kan je je ook voor of na de les afmelden bij je trainer.

Vraag: Hoe kan ik de contributie voldoen?

De contributie kan via overboeking betaald worden.

Vraag: Wanneer mag ik op voor de volgende slip of band?

In de trainingen wordt bekeken hoe je de technieken beheerst voor de volgende slip of band. De trainer bepaalt uiteindelijk of je op examen mag. Deze kan heel goed beoordelen of je er klaar voor bent en de kans groot is dat je het ook haalt. Dat is voor iedereen het prettigst en voorkomt teleurstellingen.