Ledenvergadering 2019

27/02/19

Volgende maand is het weer tijd voor de jaarvergadering. Alle leden worden nadrukkelijk uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De volgende onderwerpen komen aan bod: Hoe staat de club er financieel voor; Wat wordt de ledencontributie voor het volgende jaar; de verschillende commissies doen verslag van wat er voorviel in 2018 en natuurlijk hoe de begroting eruitziet voor volgend jaar.  Uiteraard mogen leden zelf ook punten op de agenda zetten of vragen stellen tijdens de vragenronde. Dus, als je wilt weten wat er speelt binnen de club en wat er het komende jaar staat te gebeuren, kom dan naar de jaarvergadering op 23 maart a.s. De officiële uitnodiging met agenda ontvang je binnenkort per mail.

Related Post