Geboren : 1998
Bestuurslid sinds : 2015
Assistent trainer sinds : 2017

Ik ben Yuri Hendrix, 19 jaar oud en lid van Judoclub Brunssum!

Op dit moment heb ik de bruine band.

Mijn doel is om in Juni 2018 mijn 1e dan te behalen, daar ben ik ook druk mee bezig!

Naasts het trainen op de mat ben ik ook lid van het Bestuur van Judoclub Brunssum.

Ik beheer de website.

Bruine band
Ik heb mijn bruine band in januari 2014 ontvangen.

[:nl]Daniël.   Trainer.[:]
    [:nl]Hallo, ik ben Lars Timmermans. Ik ben in 2007, toen ik 7 jaar was begonnen met judo bij Judoclub Brunnsum. Ik ben tot mijn 12/13de voor Judoclub brunssum uitgekomen als wedstrijdjudoka, later ben ik begonnen als trainer. Samen met Marcel Rogge geef ik de wedstrijd trainingen. Ik heb op 27 november 2016 mijn 1de dan (zwarte band) gehaald. Daarnaast zit ik in de kamp commisie, Ik zit op 5 havo op het sint Janscollege in Hoensbroek. Dit is mijn examenjaar en ik ben geïnteresseerd in de studie Sportkunde.[:]