lid JCB sinds : 2007
coach pupillen sinds : 2011

Hoi ik ben Senne
Ik leg de matten voor de judoclub en ik coach soms de jonge judoka’s bij de pupillenuitwisseling.
Ook help ik vaak mee bij andere activiteiten vanuit de judoclub, zoals bij de parelloop, carnaval, damtoernooi etc.
Ik ben gestart op 6 jarige leeftijd met judo, destijds de jongste judoka en na 2 jaar er even tussenuit te zijn geweest toch weer teruggekeerd, voornamelijk vanwege de leuke sfeer.

Blauwe band

Ik ben Brenda Timmermans, bij Judoclub Brunssum coach ik onze judoka’s bij hun allereerste wedstrijdjes op de pupillenuitwisselingen. Daarnaast ben ik lid van de kampcommissie. Ik train zelf al vanaf mijn 9e bij JCB en ben momenteel bezig voor mijn 1e dan (zwarte band). Ik heb net eindexamen gymnasium gedaan op het St.-Janscollege. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en ben nu begonnen aan de opleiding ALPO (lerarenopleiding en pedagogische wetenschappen) in Nijmegen, maar in de weekenden kom ik natuurlijk terug naar hier om te trainen en te coachen!
Hallo, mijn naam is Marcel Rogge. Ik ben in februari 2014 begonnen met judo, een sport waar mijn zoon Tijs toen al ruim 2 jaar veel plezier aan beleeft. Door het jaarlijks ouders op de mat bij onze club ben ook ik enthousiast geworden en heb samen met nog een paar andere ouders de stap gemaakt om op mijn 36ste alsnog te beginnen met judo. Deze stap was een stuk minder groot dan ik verwachtte en viel, ondanks dat ik al iets ouder was dan de gemiddelde starter, heel erg mee. Ondertussen is judo voor mij meer dan zomaar een hobby. Momenteel coach ik vaak de wedstrijd judoka's met veel plezier en voldoening. Mijn doel is de kinderen te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Daarbij vind ik dat plezier op nummer 1 moet staan. Tegenwoordig assisteer ik steeds vaker bij het lesgeven bij zowel de wedstrijdtraining als bij de techniektraining. Ik vind niets zo mooi dan mensen iets te kunnen leren, daar komt bij dat ik hier zelf ook weer veel van leer. Ik hoop nog heel wat jaartjes onderdeel van de judosport te mogen uitmaken als coach, assistent trainer en uiteraard zelf op de mat. Mijn ambitie voor de toekomst is om ooit zelfstandig judo leraar te kunnen worden. Met sportieve groet, Marcel Rogge
Hallo allemaal Zoals vermeld onder mijn foto is mijn naam Xander en ik verzorg de kata/examentrainingen bij de senioren. Daarnaast fungeer ik ook als invaller bij de jeugdgroepen.   Ik heb mijn judoleraar A diploma gehaald in 2009 op het CIOS met ambities in de toekomst om judoleraar B te worden, maar helaas is dit nu nog niet mogelijk in combinatie met mijn studie op de ALO.   In het jaar 1999 ben ik met judo begonnen en vrijwel meteen ook met wedstrijden. Ik heb zelf bij veel verschillende verenigingen gezeten om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Zelf beoefen ik ook nog Jiu Jitsu, atletiek en scuba duiken.