JCB Lid : Sinds juni 2014 ben ik lid van Judoclub Brunssum
Bestuurslids : Sinds maart 2016 ben ik bestuurslid van Judoclub Brunssum

Voorjaar 2014 las ik, Mieke Willems, een artikel van Judoclub Brunssum, dat judo niet alleen voor jeugdigen is. Na 29 jaar stond ik weer op de tatami. Bij JBC heb ik niet alleen de mogelijkheid om op mijn niveau te trainen, maar het is ook een vereniging waar ik me meteen thuis heb gevoeld.

Dat thuis voelen is onlosmakelijk verbonden met de bijzondere mensen, waardoor ik het gevoel had deel uit te maken van een (h)echte familie. Sinds 2016 ben ik bestuurslid van deze mooie vereniging.
Mijn persoonlijke doel is voor mijn 55ste en 40 jaar na het behalen van de bruine band mijn eerste dan te halen. Het allerbelangrijkste vind ik het plezier hetgeen ik weer heb gevonden in het uitoefenen van deze mooie sport met deze geweldige fijne mensen.

[:nl]Ik ben Yuri Hendrix, 19 jaar oud en lid van Judoclub Brunssum! Op dit moment heb ik de bruine band. Mijn doel is om in Juni 2018 mijn 1e dan te behalen, daar ben ik ook druk mee bezig!   Naasts het trainen op de mat ben ik ook lid van het Bestuur van Judoclub Brunssum. Ik beheer de website.[:]
[:nl]Daniël.   Trainer.[:]