Geboren : 2000
Lid JCB sinds : 2007
:

Hallo, ik ben Lars Timmermans.

Ik ben in 2007, toen ik 7 jaar was begonnen met judo bij Judoclub Brunnsum.

Ik ben tot mijn 12/13de voor Judoclub brunssum uitgekomen als wedstrijdjudoka, later ben ik begonnen als trainer.

Samen met Marcel Rogge geef ik de wedstrijd trainingen.

Ik heb op 27 november 2016 mijn 1de dan (zwarte band) gehaald.

Daarnaast zit ik in de kamp commisie,

Ik zit op 5 havo op het sint Janscollege in Hoensbroek. Dit is mijn examenjaar en ik ben geïnteresseerd in de studie Sportkunde.

Zwarte band
Ik heb mijn 1e dan in november 2016 ontvangen
Havo

[:nl]Ik ben Yuri Hendrix, 19 jaar oud en lid van Judoclub Brunssum! Op dit moment heb ik de bruine band. Mijn doel is om in Juni 2018 mijn 1e dan te behalen, daar ben ik ook druk mee bezig!   Naasts het trainen op de mat ben ik ook lid van het Bestuur van Judoclub Brunssum. Ik beheer de website.[:]