Zwarte band; 2e Dan :
Judoleraar :

Daniël.

Trainer.

[:nl]Hallo, mijn naam is Jasmijn van Haren. Januari 2015 ben ik, samen met mijn oudste zoon, bij Judoclub Brunssum (JCB) begonnen met trainen. Ondertussen ben ik naast het trainen op de mat, assistent trainer, EHBO, actief in de examen-, kamp- en activiteiten commissie en doe ik de kascontrole. Sinds  mijn 5de levensjaar  beoefen ik meerdere vechtsporten en heb in mijn jeugd veel wedstrijden gedaan.  Deze liefde voor de sport is nooit over gegaan en wil ik graag met anderen delen.  Ik ben dan ook trots om deel  uit te maken van JCB, een leuke vereniging, waarin eenieder zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en ontwikkelen. [:]
[:nl]Hallo allemaal!   Mijn naam is Wendy, en ik ben lid van het Bestuurlijk Kader. Ik werk mee met het bedenken, voorbereiden en uitwerken van verschillende grafische werkzaamheden.    [:]