Geboren : 1998
Coach pupillen sinds : 2010
Lid JCB sinds : 2007
Activiteiten commissie sinds : 2012

Ik ben Brenda Timmermans. Bij Judoclub Brunssum ben ik op veel gebieden actief. Zo zit ik in het bestuur sinds april 2016 en ben ik sinds augustus 2016 penningmeester. Daarnaast coach ik onze judoka’s bij hun allereerste wedstrijdjes op de pupillenuitwisselingen. Ik ben ook actief in de kamp- en activiteitencommissies en ben zo betrokken bij de organisatie van (bijna) alle leuke activiteiten die er bij Judoclub Brunssum worden gehouden. Ook sta ik regelmatig als (assistent) trainer op de mat.

Als penningmeester verzorg ik ook de in- en verkoop van alle judopakken en andere spullen die we op onze club verkopen. Daarnaast ben ik één van de aanspreekpunten voor ouders met vragen over van alles en nog wat. De meeste Engelstalige communicatie gaat via mij.

Ik train zelf al vanaf mijn 9e bij JCB en heb in juni 2016 mijn 1e dan (zwarte band) gehaald. Ik heb tot en met 2015 op het St.-Janscollege in Hoensbroek gezeten en ben daarna gestart met de opleiding ALPO (lerarenopleiding en pedagogische wetenschappen) in Nijmegen, daar woon ik door de week dan ook op kamers. In de weekenden (en regelmatig ook door de week) kom ik terug naar Limburg om te trainen en al mijn andere activiteiten bij Judoclub Brunssum uit te voeren!

Zwarte Band
Ik heb mijn 1e dan in juni 2016 ontvangen
VWO Gymnasium
ALPO