Bruine band en Dan trainingen

15/04/16

Voor bruine en zwarte banden moet je natuurlijk extra oefenen. Zeker omdat je bij JC Brunssum, zeker als je geen wedstrijden doet, al voor je bruine band een deel van een kata (of een zeer goed werkstuk) moet laten zien. Wedstrijdjudoka’s kunnen voor hun dan-examen ook 100 wedstrijdpunten behalen en hoeven dan geen kata te laten zien.

Om te oefenen voor je bruine en/of zwarte band bieden we, naast de reguliere lessen, nog de mogelijkheid om (begeleid) te oefenen. Met name het kata en het yaku soku geiko kunnen hierbij geoefend worden.

Oefenmogelijkheiden/trainingen:

• JCB: zaterdag 10:00 – 11:15 uur achterste mat
  • JCB: Woensdag 20:00 – 21:30 uur Brunssum Noord (€1,00 – €1,50 per keer)
  • JCB: katatrainingen: eerstvolgende op 16 april in Roermond (€5,00 per koppel)
  • JCB: dantrainingen: eerstvolgende op 21 mei in Roermond (€5,00 per deelnemer)

De kosten op de woensdag zijn bedoeld als bijdrage in de zaalhuur. Je kunt betalen per losse training (€1,50) of een “abonnement” (strippenkaart) waardoor het goedkoper wordt. Zorg voor alle genoemde trainingen voor een judopartner, anders heeft het weinig nut hieraan deel te nemen. Voor vragen over deze trainingen kun je terecht bij Roy en via leden@judoclubbrunssum.nl.

Related Post