Afscheid Bertien en Marij

09/06/16

Op 9 juli stopten Bertien en Marij dan na 30 jaar engagement en veel, heel véél vrijwilligerswerk als bestuurslid cq. meervoudig commissielid en ambassadrice bij onze Judoclub Brunssum. De club heeft -om haar waardering te tonen- beide dames ere-lid voor het leven gemaakt. Bertien en Marij bedank voor alles en geniet van jullie welverdiende vrije uurtjes.

HET ZIT ER OP!

Beste Allemaal,

Zoals wij al eerder hebben aangegeven, zouden wij aan het einde van dit seizoen stoppen met het dagelijkse werk van de judoclub. Aangezien er dit jaar Parade is en op het einde van de maand examens, willen we deze training gebruiken om afscheid te nemen.

We hebben vele jaren met heel veel plezier ons bezig gehouden met het wel en wee van de club en alle leden plus hun families. Of het nu ging om een pleister te plakken, of koffie te drinken met
ouders. Soms waren we aan het knutselen voor n activiteit of namen de tijd om verhalen aan te horen van de judoka’s…. Wat heel belangrijk is: We hebben het graag gedaan en met heel veel plezier.

Onze tijd is gekomen om dag te zeggen en we willen onze gezinnen bedanken voor alle steun en begrip. Zonder hun hadden we dit niet kunnen doen. Ook alle overige vrijwilligers die zich hebben ingezet tijdens alle activiteiten en ons ondersteunden willen we graag bedanken, evenals de beheerders van de sporthal. We zijn niet helemaal weg, we blijven werken voor ons “ uitzendburo” tijdens extra activiteiten zoals Parade en carnaval.

Wij wensen de club alle goeds, veel succes en tot ziens allemaal.

Bertien & Marij.

Related Post